Hoe eet je nu eigenlijk granola?

Op deze vraag antwoorden we altijd: op de manier die jij het lekkerst vindt. Want granola kan je op zoveel manieren eten: wij vinden het heerlijk simpelweg met (plantaardige) yoghurt of melk en vers fruit, een warme fruitcompote of coulis. 

Maar granola is ook een goede topping voor je acaïbowl of smeuïge havermoutpap en zorgt voor een krokant element in je smoothie. Granola is een perfecte basis voor overnight oats, een handig ontbijt dat je de avond voordien al kan maken.

Granola kan eigenlijk de hele dag door, als tussendoortje of bovenop een dessert. Je kan er zelfs makkelijke taartbodems mee maken. Bekijk onze recepten voor nog meer inspiratie.  

Naar onze recepten en verhalen

Meer verhalen

 

Is IJLB-granola glutenvrij?

 

Verhaal van onze founder Natalie: "De eerste kleine stap is de grootste sprong (1/2)"

 

Verhaal van onze founder Natalie: "De eerste kleine stap is de grootste sprong (2/2)"

 

Waarom zijn de gedroogde aardbeien in #8 zo rood?