Onze eigen Bakkerij

Atelier & Team IJLB

We zijn een Belgische artisanale bakkerij die zich specialiseert in de productie van granola. Dat is waar we echt in willen uitblinken. Een eigen productie uitbouwen is een bewuste keuze. We zijn graag een open en transparant bedrijf waarbij je weet hoe en door wie je zakje granola wordt gemaakt.

Onze grootste fans? Dat zijn vaak jong en oud die af en toe zelf granola maken. Ze proeven en weten dat wij het niet anders aanpakken dan je thuis zou doen.

  • Lekker
  • Ambachtelijk
  • 100% puur natuur
  • Bio & vegan

Hier zit de magie!

De granolabakkerij is het hart van ons bedrijf: hier is het alle dagen gezellig druk met ingrediënten wegen en mengen, ladingen granola in de oven schuiven en er heerlijk geurend opnieuw uithalen. De oven draait de hele dag op volle toeren om alle zakjes te vullen.

Bij het bakken gaan we resoluut voor ‘laag en traag’: dat betekent dat we de granola langer bakken op een lage temperatuur, zodat de natuurlijke smaak van alle ingrediënten bewaard blijft.

Zodra de versgebakken granola is afgekoeld wordt deze met zorg verpakt en klaargezet voor onze distributeurs, winkels en klanten. Onze transporteurs en de post bezorgen jouw pakketje ontbijtgeluk zo snel mogelijk: zo heb jij gegarandeerd een kraakvers pakje granola bij je ontbijt. 

Enjoy!

Natalie

Founder

Als architect miste ze het werken met haar handen en zo dook ze zes jaar geleden haar atelier in.

Sare

Productieverantwoordelijke

Sare is de chef d’atelier zoals haar collega’s haar op z’n Frans noemen. Een historica met een passie voor voeding en een losgeslagen interesse voor zuurdesembrood.

Talita

Office manager

Talita is diëtiste en drijvende kracht achter het festival ‘Theater aan Twater’. Zij leidt alles in goede banen op het kantoor van IJLB en is de steun en toeverlaat van Natalie en Sare.

Clinton

Productie

Clinton bakt overdag granola en staat ’s avonds op het podium als rapper 2KBeats. Zijn beats weerklinken regelmatig door de bakkerij.

Placeholder

Lore

Productie

Lore bakt elke week met veel liefde granola. Als ze niet in de bakkerij staat, dan wel op de weide bij haar paarden die ze met evenveel liefde verzorgt.

Placeholder

Firas

Productie

Firas versterkt ons team om elke dag opnieuw die heerlijke granola te kunnen bakken! Met zijn positieve mindset en punctualiteit een fijne aanwinst voor ons team

Placeholder

Sophie

Logistiek team

Sophie vervoegt het logistieke team waar ze de bestellingen opvolgt. 'S avonds vind je haar in de turnzaal met haar acro partners of als trainer.

Laat je inspireren

 

Hoe eet je granola?

 

Is IJLB-granola glutenvrij?

 

Verhaal van onze founder Natalie: "De eerste kleine stap is de grootste sprong (2/2)"

Benieuwd om onze producten te leren kennen?

Ontdek ze in onze shop.