Onze eigen Bakkerij

Atelier & Team IJLB

We zijn een Belgische artisanale bakkerij die zich specialiseert in de productie van granola. Dat is waar we echt in willen uitblinken. Een eigen productie uitbouwen is een bewuste keuze. We zijn graag een open en transparant bedrijf waarbij je weet hoe en door wie je zakje granola wordt gemaakt.

Onze grootste fans? Dat zijn vaak jong en oud die af en toe zelf granola maken. Ze proeven en weten dat wij het niet anders aanpakken dan je thuis zou doen.

  • Lekker
  • Ambachtelijk
  • 100% puur natuur
  • Bio & vegan

Hier zit de magie!

De granolabakkerij is het hart van ons bedrijf: hier is het alle dagen gezellig druk met ingrediënten wegen en mengen, ladingen granola in de oven schuiven en er heerlijk geurend opnieuw uithalen. De oven draait de hele dag op volle toeren om alle zakjes te vullen.

Bij het bakken gaan we resoluut voor ‘laag en traag’: dat betekent dat we de granola langer bakken op een lage temperatuur, zodat de natuurlijke smaak van alle ingrediënten bewaard blijft.

Zodra de versgebakken granola is afgekoeld wordt deze met zorg verpakt en klaargezet voor onze distributeurs, winkels en klanten. Onze transporteurs en de post bezorgen jouw pakketje ontbijtgeluk zo snel mogelijk: zo heb jij gegarandeerd een kraakvers pakje granola bij je ontbijt. 

Enjoy!

Natalie

Founder

Als architect miste ze het werken met haar handen en zo dook ze zes jaar geleden haar atelier in.

Sare

Productieverantwoordelijke

Sare is de chef d’atelier zoals haar collega’s haar op z’n Frans noemen. Een historica met een passie voor voeding en een losgeslagen interesse voor zuurdesembrood.

Bart

Productie, R&D

Bart is een kok die na vijftien jaar in de transportsector opnieuw de keuken indook, om granola te bakken...

Elias

Productie

Elias zijn roots liggen in Syrië maar wij zijn dolblij dat hij naar België kwam: hij is een topbakker in het team van IJLB.

Clinton

Productie

Clinton bakt overdag granola en staat ’s avonds op het podium als rapper 2KBeats. Zijn beats weerklinken regelmatig door de bakkerij.

Steffi

Order picker & webshop

Steffie zorgt ervoor dat elke bestelling met liefde wordt ingepakt. Als ze niet de orders van IJLB in goede banen leidt, is ze op de yogamat te vinden.

Talita

Office manager

Talita is diëtiste en drijvende kracht achter het festival ‘Theater aan Twater’. Zij leidt alles in goede banen op het kantoor van IJLB en is de steun en toeverlaat van Natalie en Sare.

Laat je inspireren

 

Hoe eet je granola?

 

Is IJLB-granola glutenvrij?

 

Verhaal van onze founder Natalie: "De eerste kleine stap is de grootste sprong (2/2)"

Benieuwd om onze producten te leren kennen?

Ontdek ze in onze shop.