We zijn een Belgische artisanale bakkerij die zich specialiseert in de productie van granola. Dat is waar we echt in willen uitblinken. Een eigen productie uitbouwen is een bewuste keuze. We zijn graag een open en transparant bedrijf waarbij je weet hoe en door wie je zakje granola wordt gemaakt.
Onze grootste fans? Dat zijn vaak jong en oud die af en toe zelf granola maken. Ze proeven en weten dat wij het niet anders aanpakken dan je thuis zou doen.
De granolabakkerij is het hart van ons bedrijf: hier is het alle dagen gezellig druk met ingrediënten wegen en mengen, ladingen granola in de oven schuiven en er heerlijk geurend opnieuw uithalen. De oven draait de hele dag op volle toeren om alle zakjes te vullen.
Bij het bakken gaan we resoluut voor ‘laag en traag’: dat betekent dat we de granola langer bakken op een lage temperatuur, zodat de natuurlijke smaak van alle ingrediënten bewaard blijft.
Zodra de versgebakken granola is afgekoeld wordt deze met zorg verpakt en klaargezet voor onze distributeurs, winkels en klanten. Onze transporteurs en de post bezorgen jouw pakketje ontbijtgeluk zo snel mogelijk: zo heb jij gegarandeerd een kraakvers pakje granola bij je ontbijt.
Enjoy!
Als architect miste ze het werken met haar handen en zo dook ze zes jaar geleden haar atelier in.
Sare is de chef d’atelier zoals haar collega’s haar op z’n Frans noemen. Een historica met een passie voor voeding en een losgeslagen interesse voor zuurdesembrood.
Elias zijn roots liggen in Syrië maar wij zijn dolblij dat hij naar België kwam: hij is een topbakker in het team van IJLB en zorgt elke week opnieuw dat onze B2B-klanten hun pakketjes op tijd verstuurd worden.
Clinton bakt overdag granola en staat ’s avonds op het podium als rapper 2KBeats. Zijn beats weerklinken regelmatig door de bakkerij.
Talita is diëtiste en drijvende kracht achter het festival ‘Theater aan Twater’. Zij leidt alles in goede banen op het kantoor van IJLB en is de steun en toeverlaat van Natalie en Sare.
Danielle geeft jullie via insta en facebook geregeld de inside view uit ons productie-atelier. Als Danielle geen granola aan het bakken is geeft ze massages. Ben je toe aan een rustmoment boek een massage bij MendWell.
Firas versterkt ons team om elke dag opnieuw die heerlijke granola te kunnen bakken! Met zijn positieve mindset en punctualiteit een fijne aanwinst voor ons team
Gwenda beantwoord vlot elk mailtje en verpakt met liefde elke webshop bestelling. Als ze niet de pakjes van IJLB in goede banen leidt, is ze in haar keuken heerlijk taarten aan het bakken.
Ontdek ze in onze shop.
Klik hier om in te loggen of een account aan te maken
Als je als gast wil bestellen kan je hieronder je gegevens ingeven.