Een friszure compote die zowel in hartje zomer als in het putje van de winter kan worden gegeten. In de zomermaanden heerlijk met rode bessen en op koude winterdagen ideaal met veenbessen.
Infuseer de bessen met het sinaasappelsap in een steelpan gedurende 10 minuten tot ze barsten.
Haal van het vuur en roer de honing erdoor.
Proef en voeg meer honing toe als je de compote zoeter wilt.
Laat afkoelen en roer er dan de verse dragonblaadjes door.
In de ontbijtversie is dit recept perfect met romige griekse yoghurt.
Wanneer je als basis opgemaakte mascarpone of panna cotta gebruikt dan kan je dit recept perfect serveren als een feestelijk fris dessert.
*Bij tiramisu maak je mascarpone op tot een smaakvolle smeuïge basis. Op 'dagelijkse kost' vind je het perfecte recept. De amaretto mag je weglaten tenzij je daar anders over denkt natuurlijk ;-)
Perfect voor het eindejaar met onze kerstgranola #X en overheerlijk met #4 Rose Berry granola
Shop je granola
Klik hier om in te loggen of een account aan te maken
Als je als gast wil bestellen kan je hieronder je gegevens ingeven.